Information till nya juniorer

cropped-pyramiden-sk-250zzz1.png

Pyramidens SK:s juniorträning!

PYRAMIDLOKAL

Vill du börja spela schack? Välkommen till Pyramidens SK:s juniorträning!

(Klubblokalen ligger på Skånegatan 66, 116 37 Stockholm i kvarteret Pyramiden på gården bredvid stora tvättstugan)

Vill du eller ditt fritids/skola ha schackundervisning?

Schack  i skolan och på fritids/skolschackklubbar/

Varför Schackundervisning?

Det förstärker följande områden; problemlösning, förmågan att se i bilder, strategisk förståelse, förmågan att hitta idéer, beslutsfattande i realtid, kreativitet, analytiskt sinne, logiskt tänkande, tålamod, respekt för regler, socialt ansvarstagande, språkförståelse, m.m.

Medlemsstil. Hur vi uppför oss i Pyramidens SK/

Juniorträning

Lennart i brädet

Gubben i brädet

Vi har juniorträning torsdagar kl 16.00-18.00 under ledning av Lennart Smith som är vår nya ansvarige för juniorverksamheten.  Tränare utöver chefstränaren Gunnar Holmquist är Simon Marder, Rune Ljungberg och Lennart Smith. Vi har löpande intag under terminen, dock utgår full terminsavgift när junior kommer in mitt i terminen.    Kontakta ansvarig Lennart Smith för anmälan, 0709-942 462

Onsdagar har vi schackträning för juniorer mellan klockan 14.00-18.00. Ring gärna Gunnar Holmquist innan du kommer på telefonnummer 073-985 30 41.

Hör av dig till Gunnar Holmquist  073-985 30 41 eller Lennart Smith 0709-942 462 om du vill veta mer om detta.

Årsavgiften är 800 kr då tillkommer i vilket medlemskap ingår och sätts in på vårt Postgiro konto är 63 24 07-3. Skriv namn, adress, telefonnummer och födelsenummer i meddelanderutan på betalningstalongen så att vi lätt kan härleda betalningen till rätt person. Har du frågor så kan du använda formuläret här nedan.

Preliminär årsavgift år 2017 är på 400 kr för juniorer inkluderar:

(Avgiften har bestämts på årsmötet 27/9-2016)

Ett års medlemskap med juniorträning i klubben och minst 12 lektioner à 1 timme.  Träningsmaterial med pärm, diplom / medaljer och fika i samband med lektion på klubben kostar får man betala självkostnadspris för. (Kan jämföras med Stockholms Schacksällskap som tar 1300 kronor/termin för samma material.)

Har du frågor så kan du också använda dig av formuläret här nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Allt det här kan schackträning och spelande hjälpa dig med:
– Bättre arbetsminne, d.v.s. fokus och koncentration
– Träna problemlösning och kreativitet
– Öka den mentala kapaciteten som hjälper dig lösa komplicerad matematik
– Öppna upp för interaktioner och stärka sociala relationer

Väl mött i Pyramidens SK!