Vårprogram 2016

Vårprogram

Slätbaksvägen 10

Speldagar är måndagar

Vi har måndagar som ordinarie speldagar men vi kommer dessutom ha vissa andra dagar och ibland kan vi få byta till den lilla lokalen då den stora lokalen ska stängas för golvvård. Vi kommer också ha vissa helgtävlingar som Pyramidens SK:s Stora Myntslag som spelas lördagen den 2:a april.

Klubbavgifter

(Avgiften bestämdes på årsmötet årsmöte 10/4 2015)

Seniorerna skulle år 2015 betala 400 kronor per år till plusgirokonto 63 24 07-3 vilket också är det konto som juniorerna skulle betalar 800 kronor per år till. Anledningen till att det är  dyrare för juniorer är det träningsmaterial och den träning som klubben ger juniorerna. Uppge namn, födelsedatum, adress, telefon och helst även e-post. Uppgifterna behövs dels för att härleda betalningen till rätt person men även, vilket är det viktigaste för Stockholms- och Sveriges Schackförbunds registreringar. Årets avgifter är ej bestämda av årsmötet än!

Juniorer och nybörjare 14.00-17.30

Specialträning

Under rubriken specialträning kan det exempelvis vara ett föredrag om en intressant öppning eller genomgång av något intressant parti. Vi försöker överraska Er!

Preliminärt spelprogram för seniorer och äldre juniorer!

11 januari   Föredag med Rune Ljungberg om schacköppningar.     Stora lokalen     Öppet för alla som vill pröva på!

17 januari   Stockholmsserien bortmatch mot Stockholms Schacksällskap      (Salongerna)    Öppet för alla åskådare!

18 januari    Månadsblixt.     Stora Lokalen.                    ”Elo-Berger”

25 januari   Snabbschack ”Elo”     Stora lokalen.                    ”Elo-Berger”

31  januari   Lagmatch mot  Wasa SK       Stora lokalen                       hemmamatch

1 februari   10+5 sek Långsam blixt. Sju ronder     Stora Lokalen ”Elo-Berger”

8 februari   VM-blixt ”3+2”.      Stora lokalen Elo-Berger

15 februari   Långpartier Rond 1    Stora Lokalen Elo-Schweizer

22 februari   Långpartier Rond 2    Stora Lokalen

28 februari     Stockholmsserien Sollentuna SK II   Stora lokalen Hemmamatch

29 februari   Föredrag   Stora lokalen

7 mars   Rond 3 Långpartier    Stora lokalen Elo-Schweizer

13 mars   Stockholmsserien Sollentuna   Bortamatch Salongerna

14 mars  Rond 4 Långpartier    Stora lokalen Elo-Schweizer

21 mars  Blixt i Pyramidens SK:s     Stora Lokalen  Elo-Schweizer

2 april  Stora Myntslaget    Stora Lokalen                    Elo-Schweizer

4 april  Pyramidens handikappstävling baserad på 1000-manna Stora Lokalen                      Elo-Schweizer

11 april  Snabbschack  Stora Lokalen                         Elo-Schweizer

18 april Snabbschack Stora lokalen                           Elo-Schweizer

25 april  Månadsblixt Stora lokalen                             Elo-Schweizer
 2 maj   Inställt på grund av Hasselbacken turnering

9 maj   Föredrag genomgång av partier från Hasselbacken Stora lokalen                           Elo-Schweizer

16 maj   Rond 1 Långpartier  Stora lokalen                                   Elo-Schweizer

23 maj    Rond 2 Långpartier Stora lokalen                           Elo-Schweizer

6 juni  Uppskjutna partier

13 juni Avslutning anmälan till smörgåsbord  http://pyramidens-sk.se/pyramidens-sk/webbanmalan/

Vi i Pyramidens SK  räknar även med att Gunnar Holmquist kommer att hålla något föredrag som behandlar något spännande. Föredragen och träningarna som Gunnar och Rune håller kommer att kosta 50 kronor/person.

Lennart Smith’s telefonnummer är 08-640 04 09

lslennartsmith@gmail.com

Har du frågor så kan du också använda dig av formuläret här nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)